Ştiri

Sursa imaginii: imagine simbol

Postat de: Popa Irina

Ştiri / Moldova 1 Promo

11 Feb. 2019 / 16:00

Siguranţa copiilor pe reţelele de socializare, în discuţie la „Bună Dimineaţa”

Siguranţa on-line a copilului tău depinde de modul în care el este pregătit să plonjeze în mediul on-line şi de cât de bine stăpâneşte instrumentele şi tehnicile care îl vor ţine departe de pericole. Despre siguranţa copiilor pe reţelele sociale discutăm cu Angela Palancean, managerul platformei singuronline.md, invitata ediţiei de marţi, 12 februarie, a emisiunii „Buna Dimineaţa”.

Pentru cei pasionaţi de lectură echipa emisiunii matinale vă invită să descoperiţi proza Marinelei Lungu. Scriitoarea vine în platoul „Bună Dimineaţa” pentru a vorbi despre romanul său întitulat sugestiv: „Să nu mă laşi”.

Începeţi ziua cu muzică bună! Invitata emisiunii matinale este Carolina Gorun. Artista va povesti detalii curioase despre cariera sa şi va interpreta câteva piese muzicale. Fiţi alături de noi, mâine dimineaţă, începând cu ora 06.55 şi aflaţi  cine este sursa sa de inspiraţie şi unde este limita din a te inspira şi copia.

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţa! Începeţi dimineţile cu bună dispoziţie, informaţii utile,  la emisiunea „Bună Dimineaţa”, ora 06:55, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.

 

Comentarii