Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

20 Iul. 2019 / 15:38

Plantaţie modernă de castraveţi la Edineţ, detalii aflaţi la emisiunea „Rapsodia Satului”

Începem ediţia de duminică a emisiunii „Rapsodia Satului” cu un reportaj despre activitatea lui Vitalie Ciobanu, un tânăr agricultor, care gestionează mai multe suprafeţe de teren arabil în raionul Cimişlia. Deşi este jurist de specialitate, prin multă muncă şi perseverenţă, ne-a demonstrat că şi acest sector poate deveni atractiv. Ce stă la baza afacerii lui şi cine îi ghidează activitatea aflaţi duminică 21 iulie, în cadrul emisiunii „Rapsodia Satului”.

Tot atunci ajungem şi la Edineţ, unde o să aveţi ocazia să vedeţi o plantaţie modernă de castraveţi. În ce constă mai exact, care sunt avantajele acestei metode şi ce recoltă estimează producătorul Dumitru Matuc, vă spunem în emisiune.

Iar spre final, vizităm livada de cais a lui Andrei Ciobanu, din satul Zaim, raionul Căuşeni. Deşi primavara era îngrijorat din cauza îngheţurilor, recent l-am gasit mai optimist şi cu speranţa de a continua activitatea. Pe ce piaţă îşi comercializează fructele şi ce soiuri îi garatează succesul aflaţi la emisiunea „Rapsodia Satului”.

Fiţi cu ochii pe Moldova 1 sau on-line pe TRM.MD, duminică 21 iulie, începând cu ora 14:00.

Comentarii