Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

11 Iul. 2019 / 10:38

Octavian Micleuşanu, tânărul pasionat de fotografie. Cunoaşte-l la emisiunea „Cine vine la noi?”

Dragostea pentru pictură o are încă din copilărie, iar pasiunea pentru pictură a venit ceva mai târziu, însă acest lucru nu a fost un impediment în a se afirma ca un fotograf desăvârşit. Vorbim despre Octavian Micleuşanu, moldoveanul stabilit în oraşul internaţional al artiştilor, Veneţia.

Este foarte activ în viaţa cultural-artistică de acolo. Participă la multe expoziţii colective, personale, iar de o perioadă îndelungată participă ca fotograf la Festivalul De Cinema din Veneţia, Bienala de Artă, Bienala de Dans Contemporan, Bienala de Arhitectură dar şi la prezentările de modă a celor mai noi colecţii ale Caselor de Modă. Vom discuta despre întreaga sa activitate, astăzi la emisiunea „Cine vine la noi?”, împreună cu invitatul nostru Octavian Micleuşanu.

Tot atunci veţi afla şi tot ce trebuie să ştiţi despre fructele uscate. De ce această metodă este mai bună pentru conservarea fructelor decât gemurile si compoturile la borcan? Cum sunt păstrate proprietăţile nutritive, dar şi alte lucruri interesante ne va spune Lucia Gavriliţă, expert în nutriţie.

Iar spre final ne cânta Snejana Frija.

Nu rataţi emisiunea „Cine vine la noi?” de la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD cu începere de la ora 17:20.

 

Comentarii