Ştiri

Sursa imaginii: unimedia.info

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Moldova 1 Promo

19 Sep. 2020 / 16:00

O seară în familia analistului politic Ion Tăbârţă, astăzi, la Moldova 1

Astăzi, 19 septembrie, începând cu ora 19:55, vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii „O seară în familie”. Moderatoarea emisiunii, Rusalina Russu, vă aşteaptă în faţa micilor ecrane alături de familia analistului politic Ion Tăbârţă şi a profesoarei de canto Viorica Atanasov.

Astăzi, la „O seară în familie”, vă invităm să petreceţi timpul alături de familia analistului politic Ion Tăbârţă şi a profesoarei de canto Viorica Atanasov, care cresc şi educă împreună trei haiduci: Ionuţ, Dumitru şi Mihăiţă. Protagonişti ai emisiunii „O seară în familie” şi în anul 2017, moderatoarea emisiunii, Rusalina Russu, şi-a propus de această dată să vadă cât au mai crescut copiii de la acea ultimă întâlnire, cum au mai evaluat lucrurile de atunci în familia lor şi ce schimbări s-au produs în anii ce au trecut. De această dată, despre toate au discutat în parcul Dendrarium, din Chişinău.

La discuţie a participat şi Nicoleta Sava Hanganu, cumetra cuplului care a botezat haiduceii şi care a participat la Eurovision 2018, fiind pregătită de Viorica Atanasov.

Emisiunea „O seară în familie” poate fi urmărită începând cu ora 19:55, sâmbătă, 12 septembrie, la Moldova 1 sau on-line pe TRM.MD.

Comentarii