Ştiri

Sursa imaginii: imagine simbol

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Moldova 1 Promo

30 Oct. 2020 / 17:13

„Moldova în direct”: Drepturile şi obligaţiile alegătorilor şi concurenţilor electorali la alegeri

Moldova 1 vă invită astăzi, 30 octombrie, să urmăriţi, cu începere de la ora 19:55, o ediţie specială a emisiunii „Moldova în Direct”, cu Tatiana Gherţa. Alături de invitaţii din platou, vă vom informa despre drepturile şi obligaţiile alegătorilor şi concurenţilor electorali în cadrul scrutinului prezidenţial din această duminică, 1 noiembrie, inclusiv despre securitatea publică şi procesul de vot peste hotarele ţării.

De această dată alegerile se vor desfăşura în condiţii speciale, acestea fiind dictate de pandemia de COVID-19. Ce reguli noi vor fi aplicate pentru scrutinul de duminică, care vor fi măsurile de prevenire a riscului de infectare şi cele de prevenire a fraudelor electorale, aflăm din prima sursă de la preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil; şeful direcţie afaceri consulare din cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Sergiu Odainic şi şeful adjunct al Inspectoratului Naţional de Securitate publică, Alexei Grosu.

Nu rataţi ediţia de astăzi, 30 octombrie, a emisiunii „Moldova în Direct”, moderată de jurnalista Tatiana Gherţa, cu începere de la ora 19:55. Emisiunea poate fi urmărită în direct pe Moldova 1, on-line pe www.trm.md sau LIVE pe pagina de Facebook TV Moldova 1 şi Compania Teleradio-Moldova.

Comentarii