Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Pozdirca Doina

Ştiri / Moldova 1 Promo

17 Ian. 2020 / 12:37

Începeţi weekend-ul frumos alături de „Bună Dimineaţa de Weekend”

Sâmbătă, 18 ianuarie, începem dimineaţa cu informaţii utile şi muzică bună, la emisiunea „Bună Dimineaţa de Weekend”.

Umoristul Gheorghe Urschi a ajuns la frumoasa aniversare de 72 de ani. Gheorghe Urschi s-a născut pe 18 ianuarie 1948, în satul Cotiujenii Mari din raionul Şoldăneşti.

A scris cărţi şi piese de teatru, dar cel mai mult s-a făcut remarcat datorită pieselor de teatru în care a jucat şi a emisiunilor umoristice. Ce mai face maestru, şi cine este prezent la sărbătoarea sa, vedeţi sâmbătă la „Bună Dimineaţa de Weekend”.

Continuăm emisiunea cu sfaturi pentru cei care au pielea uscată. Cum se îngrijeşte tenul uscat pe timp de iarnă, dar şi care sunt cele mai bune remedii, aflaţi la „Bună Dimineaţa de Weekend”.

Cunoscută de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului, noile studii arată că sfecla roşie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism. Cât de mult suc de sfeclă ar trebui să consumăm, există vreun efect secundar al sucului de sfeclă dar şi care sunt beneficiile sucului de sfeclă, aflaţi în ediţia de sâmbătă.

Începeţi weekend-ul frumos alături de „Bună Dimineaţa de Weekend” cu începere de la 06:55 la Moldova 1 sau on-line pe TRM.MD.
 

Comentarii