Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Moldova 1 Promo

19 Sep. 2020 / 07:00

„În ritm de dans”: Cunoaşte-i pe Natalia Luchiv şi Bogdan Boie, parteneri de viaţă şi de dans

O relaţie perfectă între doi oameni imperfecţi care refuză să renunţe unul la celălalt, o adevărată relaţie legată prin dans şi dragoste. Natalia, originară din Chişinău, face un cuplu nu doar în dans, dar şi în viaţa de zi cu zi cu Bogdan, un tânăr dansator din Timişoara. Cei doi au înregistrat mai multe succese de când sunt împreună.

Stabiliţi cu traiul în Timişoara, Romania au continuat şi continuă să danseze pentru Moldova, dar cum numai în basme se poate întâmpla se văd selectaţi pentru 5 luni de zile în paşi de dans alături de cea mai puternică companie de dans  „Burn The Floor”. 

Entuziamaţi pentru schimbările din viaţa lor şi toate provocările noi pe care aveau să le întâmpine şi-au împachetat totul într-o valiză şi au plecat de acasă pentru a dansa în jurul lumii. Cu ce s-a încheiat întreaga lor aventură aflaţi la emisiunea „În ritm de dans”, difuzată la postul public de televiziune Moldova 1. 

În partea a doua a emisiunii vă familiarizăm cu stilul de dans spaniol „Bolero”, despre care se cunoştea încă din secolul XVII.

 Urmăriţi sâmbătă, 19 septembrie, emisiunea „În ritm de dans”, la Moldova 1 sau online pe trm.md, începând cu 17:15.

Comentarii