Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

12 Iun. 2019 / 17:50

Dimitriana Surdu, atleta moldoveancă care se pregăteşte de Jocurile Olimpice de la Tokyo, în ospeţie la „Bună Dimineaţa”

Joi, 13 iunie vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii „Bună Dimineaţa”, în cadrul căreia veţi avea parte de invitaţi deosebiţi şi profesionişti în domeniul lor.

Pentru început o să vorbim despre sport împreună cu atleta Dimitriana Surdu, care este calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, a doua după maratonista Lilia Fisikovici. Asta după ce sportiva de 25 de ani a aruncat greutatea la 18,62 de metri în cadrul Campionatului României, desfasurat la Cluj-Napoca, unde s-a clasat pe locul I. Cum se pregăteşte de marea competiţie sportivă din Japonia, aflaţi în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”.

O altă invitată a ediţiei este şi psihologul Cezara Dilevschi cu care discutăm despre cum ar fi bine să le organizăm vacanţele copiilor. Astfel, specialistul ne va puncta câteva recomandări.

Ulterior, veţi afla cum decurg pregătirile pentru Festivalul „Duminica Mare”, ce se va desfăşura în satul Domulgeni din raionul Floreşti. Or, Duminica Mare este considerată cea mai importantă zi de duminică din an. Gospodarii îşi înfrumuseţează gospodăria cu frunzar. Podelele se acoperă cu covoare groase de iarbă, corovatic, pelin şi alte plante mirositoare de câmp. Despre semnificaţia acestei sărbători şi despre Festivalul ce îi poatră numele vom vorbi cu Svetlana Lazăr, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural.

Iar spre final îi avem invitaţi în platou pe coregrafii Dumitru Neagu şi Iurie Rîbac, care ne vor povesti despre pasiunea lor - dansul.

Nu rataţi ediţia de joi, 13 iunie a emisiunii „Bună Dimineaţa”, difuzată la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD cu începere de la ora 6:55.

Comentarii