Ştiri

Sursa imaginii: www.trm.md

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 1 Promo

15 Apr. 2019 / 12:27

Cunoaşteţi-i pe campionii moldoveni, la emisiunea „Săptămâna Sportivă”

Moldova a făcut spectacol la Campionatul European de lupte de la Bucureşti, cucerind o medalie de aur, una de argint şi una de bronz. Primul sportiv care a revenit acasă este medaliatul cu argint, Petr Ianulov. Luptătorul moldovean de stil liber a cedat doar în faţa rusului Vladislav Valiev şi astfel a devenit vicecampion european.

Astăzi, începând cu ora 21:15 în cadrul emisiunii „Săptămâna Sportivă” discutăm cu Petr Ianulov despre succesul înregistrat, despre provocări, regrete, dar şi alte lucruri interesante.

Un alt sportiv, care ne-a reprezentat ţara cu mândrie la competiţie este şi luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu, cel care a luat aurul, în categoria de greutate de până la 60 de kilograme. Află întreaga poveste a unui campion, la emisiunea „Săptămâna Sportivă”, realizată de jurnalistul Mihai Sandu.

Fiţi cu ochii pe Moldova 1 sau pe portalul WWW.TRM.MD şi aflaţi ultimile noutăţi din lumea sportului! Cunoaşteţi-i pe cei, datorită cărora drapelul Republicii Moldova este arborat, iar imnul ţării noastre răsună pe cele mai mari arene sportive din lume.

Emisiunea „Săptămâna Sportivă” poate fi urmărită în fiecare zi de luni, începând cu ora 21:15.

 

Comentarii