Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Popa Irina

Ştiri / Moldova 1 Promo

22 Iul. 2019 / 13:50

Cum depăşim starea de depresie, aflaţi, astăzi la „Cine vine la noi?”

Luni, 22 iulie, vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii „Cine Vine la Noi?” de la Moldova 1.

Prima care va păşi pragul studioului va fi Aurelia Balan, doctor în psihologie, împreună cu care vom discuta desper depresie şi cauzele ei. 

Chiar dacă ai de multe ori impresia că eşti singura persoană copleşită de propriile emoţii, nu este aşa. Numărul persoanelor la nivel global care suferă de depresie a crescut cu 18% în ultimul deceniu şi a ajuns la 322 de milioane. Cum identificăm depresia, cum se manifestă o persoană care suferă de depresie şi cum depăşim această stare, ne spune invitata emisiunii „Cine vine la noi?” Aurelia Balan.

Vara este perioada concediilor. Mulţi aleg să îşi petreacă vacanţa departe de casă, în locuri pitoreşti, iar la destinaţie preferă să ajungă la volanul proriului automobil. În cadrul ediţiei de astăzi vorbim cu instructorul auto Artur Cecan. De la el aflăm sfaturi utile înainte de a porni la drum. 

Interpreta Sasha Letty este o altă invitată a emisiunii din această seară. Împreună cu prezentatoarea emisiunii, Doina Stimpovschii, vom afla în ce proiecte s-a implicat în ultima perioadă şi ce surprize noi pregăteşte pentru ascultătorii săi. 

Vă aşteptăm astăzi la emisiunea „Cine vine la noi?”, începând cu ora 17.20. Staţi aproape de Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii