Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Popa Irina

Ştiri / Moldova 1 Promo

20 Feb. 2019 / 15:35

Cine sunt vedetele de la Hollywood cu origini basarabene, aflaţi la „Cine vine la noi?”

Visul de a cuceri simpatia publicului şi a ajunge pe marile ecrane împărtăşit de un număr covârşitor de tinere a devenit realitate doar pentru unele – cele mai frumoase, talentate şi agreabile. Detalii curioase din biografiile starurilor de cinema, dar şi cine sunt vedetele de la Hollywood cu origini basarabene, aflaţi astăzi, 20 februarie, la emisiunea „Cine vine la noi?” cu începere de la ora 17:20.

Prezentatoarea Doina Stimpovschi, împreună cu invitata sa, istoricul Lucia Argint vor face o incursiune în istoria cinematografiei. Aflaţi cum au apărut cinematografele şi cum erau proiectate filmele în Republica Moldova.

Tinerii pasionaţi de muzică sunt invitaţi să participe la un concurs internaţional organizat în memoria acordeonistului român, Marcel Budală. Aflaţi de la invitaţii serii Mihai Doloton şi Eugen Duminică care este procedura de înscriere în concurs, ce abilităţi trebuie să deţină participanţii, dar şi ce premii vor fi acordate câştigătorilor.

Cunoaşteţi-i pe tinerii interpreţi care şi-au propus să reprezinte Moldova la Concursul European de Cântec „Eurovision – 2019”. În platoul emisiunii vine  trupa Che – MD. Cu ce piesă s-a înscris în concurs şi care sunt aşteptările tinerilor interpreţi, aflaţi în această seară, la emisiunea „Cine vine la noi?”.

Vă aşteptăm astăzi la emisiunea „Cine vine la noi?”, începând cu ora 17.20.

Staţi aproape de Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii