Ştiri

Sursa imaginii: prime.md

Postat de: trm.md

Ştiri / Eurovision

19 Mar. 2020 / 11:32

Natalia Gordienko despre anularea „Eurovision - 2020”: Nu e nimic mai important decât sănătatea oamenilor

Reprezentanta Republicii Moldova din acest an la Eurovision, Natalia Gordienko, nu este indispusă că se amână concursul muzical din acest an din cauza epidemiei mondiale de Coronavirus. Artista a primit un mesaj de la organizatori în care a fost anunţată că în acest an concursul nu va avea loc.

Quarantine prison. Am primit o scrisoare oficială din partea organizatorilor în care m-au anunţat că în acest an concursul nu va avea loc. Cum va fi mai departe şi în ce format – rămâne deocamdată sub semnul întrebării.Eu susţin decizia organizatorilor, pentru că nu-i nimic mai important ca sănătatea oamenilor. Totodată, îmi pare rău că avem ce avem. Dar, nu-mi stă în fire să stau indispusă. Vă îmbrăţişez virtual (pentru că deocamdată păstrăm distanţa socială)!”, se arată în mesajul postat de Natalia Gordienko pe reţelele de socializare.

Concursul Internaţional de Muzică „Eurovision Song Contest 2020”, urma să se desfăşoare în luna mai la Rotterdam (Ţările de Jos). Echipa Eurovision anunţă despre închiderea concursului din 2020 şi oportunitatea organizării la Rotterdam a Concursului Eurovision din 2021. Acestă măsură a fost luată în contextul prevenirii şi combaterii infecţiei cu COVID-19.

Republica Moldova urma să particpe la cea de a 65 - a ediţie a Concursului European de Cântec în cea de a doua semifinală din 14 mai.

Comentarii