Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Eurovision 2019

14 Mar. 2019 / 17:42

Detalii din culisele videoclipului piesei „Stay” de Anna Odobescu

De curând Anna Odobescu a lansat videoclipul la piesa „Stay”, cea cu care ne va reprezenta Republica Moldova la etapa internaţională a concursului Eurovision 2019. Invitată în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la Moldova 1, Anna Odobescu spune că acest videoclip este, de fapt şi primul din cariera sa muzicală.

În decurs de 24 de ore, Anna Odobescu, împreună cu actorul Constantin Ipate au jucat rolul a doi îndrăgostiţi. Interpreta a declarat în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la Moldova 1 că a fost dificil atât pentru ea, cât şi pentru echipa de creaţie să filmeze şi să monteze un videoclip într-un timp atât de scurt, însă este mulţumită de rezultat.

Fiind la prima experienţă de acest fel, reprezentanta Republicii Moldova la Tel Aviv a mai spus că aceasta a fost una frumoasă pentru ea, însă i-a fost şi frică, deoarece nu a mai făcut actorie până acum.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Ana Odobescu a mai declarat că a făcut mici schimbări în aranjamentul muzical al piesei, iar la show încă mai lucrează, fiind ajutată de regizoarea Daniela Burlaca.

Amintim că în data de 2 martie s-a desfăşurat finala naţională Eurovision 2019, în urma căreia, Anna Odobescu a fost aleasă, în proporţie de 50 la 50 în urma notelor juriului şi televoting-ului cu scorul total – 22 de puncte, să reprezinte Republica Moldova în Tel Aviv.

Învingătoarea etapei naţionale va urca pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, ce va avea loc pe 16 mai. Alături de reprezentata Republicii Moldova pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta. La Eurovision 2019 vor concura interpreţi din 43 de ţări.

Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova va participa în finala ediţiei Eurovision Song Contest 2019, ce va avea loc pe 18 mai.

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) este pentru al 15-lea an consecutiv organizatorul naţional al concursului Eurovision Song Contest. În 2018, Republica Moldova a fost reprezentată de către trupa DoReDos.

Toate informaţiile despre selecţia naţională Eurovision 2019 pot fi aflate AICI.


 

Comentarii