Ştiri

Sursa imaginii: TRM.MD

Postat de: Popa Irina

Ştiri / Eurovision 2019

03 Mar. 2019 / 16:33

Anna Odobescu: Sper să reprezint ţara cu demnitate la Tel Aviv

Interpreta Anna Odobescu, care va reprezenta Republica Moldova în etapa internaţională a concursului Eurovision de la Tel Aviv spune că este mândră de rezultatul obţinut şi că a avut emoţii mari în cadrul finalei naţionale Eurovision Song Contest.

„Am avut emoţii foarte mari, dar sunt emoţii frumoase, emoţii de nedescris şi sunt foarte mândră într-adevăr că mi-a reuşit. Pentru mine este un pas foarte important în viaţa mea. Şi sper să reprezint ţara cu demnitate, voi face totul pentru asta”, a declarat Anna Odobescu, citată de Mesager.

Interpreta a ţinut să mulţumească celor care au susţinut-o în cadrul concursului.

Amintim că sâmbătă, 2 martie, a avut loc finala naţională Eurovision 2019.

Piesa „Stay” interpretată de Anna Odobescu a acumulat cele mai multe voturi din partea juriului şi a fost şi printre preferatele publicului.

Seara a fost deschisă de câştigătorii etapei naţionale de anul trecut, trupa DoReDos. Rând pe rând cei 10 participanţi au înfruntat emoţiile şi au ieşit pe scenă. Prestaţiile artiştilor au fost apreciate de către un juriu compus din şapte membri. Cu un recital a venit şi interpreta de peste Prut, Ester Peony, care va reprezenta România la competiţia din Tel Aviv.

Învingătoarea etapei naţionale va urca pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, ce va avea loc pe 16 mai. Alături de reprezentata Republicii Moldova pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta. La Eurovision 2019 vor concura interpreţi din 43 de ţări.

Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova va participa în finala ediţiei Eurovision Song Contest 2019, ce va avea loc pe 18 mai.

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) este pentru al 15-lea an consecutiv organizatorul naţional al concursului Eurovision Song Contest. În 2018, Republica Moldova a fost reprezentată de către trupa DoReDos.

Toate informaţiile despre selecţia naţională Eurovision 2019 pot fi aflate AICI.

 

Comentarii

Ultimele Ştiri

Risc de incendii de vegetaţie în Grecia

Ştiri / Internaţional

24 Aug. 2019 / 16:00

Risc de incendii de vegetaţie în Grecia

Ziua Independenţei în Ucraina

Ştiri / Internaţional

24 Aug. 2019 / 15:11

Ziua Independenţei în Ucraina

Summit-ul G7 are loc în Franţa

Ştiri / Internaţional

24 Aug. 2019 / 13:41

Summit-ul G7 are loc în Franţa

Depuneri de flori la Complexul Memorial „Eternitate”

Ştiri / Social

24 Aug. 2019 / 12:50

Depuneri de flori la Complexul Memorial „Eternitate”

Vreme caniculară în veekend

Ştiri / Social

24 Aug. 2019 / 12:00

Vreme caniculară în veekend

Vezi arhiva