Loading
ro en ru
Evenimente speciale
19 Ianuarie 2013 | 14:38
Interviu: Aliona Moon a făcut schimb de roluri cu Pasha Parfeny
Într-un interviu acordat site-ului oficial eurovision.tv, interpreta, Aliona Moon, care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova pe scena de la Malmo, Suedia povesteşte cum a ajuns de la backvocalistă la solistă.
Eurovision.tv: Cum te-a influențat experiența ta ca backvocalistă „Eurovision 2012” de la Baku și de ce ai decis să fii în acest an, în calitate de solistă?
 
Aliona Moon: Experiența ca backvocalistă pe scena de la „Eurovision 2012” a fost o școală bună pentru mine. Prima oară am călcat pe o scenă atât de mare, cum era cea de la Baku, și, de asemenea, pentru prima dată am fost parte a unui concurs organizat de o echipă de profesioniști. Acum sunt mult mai încrezătoare în posibilitățile mele. Și, desigur, doresc să trăiesc această experiență, încă o dată, dar la o dimensiune mai mare.Eurovision.tv: Cum s-a produs această schimbare de roluri, cu Pasha Parfeny în calitate de compozitor al piesei tale?
 
Aliona Moon: „Această idee a apărut mai întâi ca o glumă, după repetițiile de anul trecut de la Baku. Pașa a avut de gând să scrie un cântec pentru mine și, după o perioadă, s-a produs evenimentul. Mai mult, prietena lui, Iulia a scris și versuri în limba română pentru acest cântec. Eu m-am îndrăgostit de acestă piesă din prima audiție. După puțin timp, cu eforturi comune versurile au fost traduse în limba engleză. În prezent, glumim cu schimbare de roluri: acum eu sunt artistă, dar Pasha este compozitorul și producătorul meu.”Eurovision.tv: Aliona Moon, ai vreun mesaj special pentru toți fanii și susținătorii tăi?
 
Aliona Moon: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă susțin și mă ajută să merg mai departe. Celor care îmi trimit mesaje de încurajare, celor care cred în mine. De asemenea, aștept cu nerăbdare să mă reîntâlnesc cu prietenii pe care mi i-am făcut la „Eurovision Song Contest 2012” și sper că voi avea această oportunitate."Eurovision.tv: Îți mulțumim pentru acest blitz-interviu şi îți dorim succes în finala show-ului muzical „Eurovision 2013”  din Republica Moldova.

Aliona Moon: Și eu vă mulțumesc mult.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
„Moldova în Direct” te invită marţi, 15 aprilie, la un dialog cu trei foşti şefi de stat. Invitaţi în platoul emisiunii vor fi fostul preşedinte al Poloniei Aleksander Kwaśniewski, fostul preşedinte al Serbiei, Boris Tadić şi ex-preşedintele Albaniei, Rexhep Meidani.
Concurs: Fii primul care zboară fără viză în Europa
Juriul va anunţa miercuri, 16 aprilie, câştigătorii concursului naţional „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”. 275 de tineri de la diferite instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova şi România s-au înscris în competiţie, pentru a câştiga dreptul de a fi printre primii care vor zbura fără viză în Europa.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam