Loading
ro en ru
Evenimente speciale
30 Ianuarie 2013 | 13:04
Comitetul de organizare a stabilit data semifinalelor şi finalei naţionale Eurovision 2013
Pe 12-14 martie în direct la Moldova 1, finaliştii la Eurovision 2013 vor evolua în cadrul semifinalelor, iar pe 16 martie o ţară întreagă va fi cu ochii pe marea finală, când vom afla cine merge să ne reprezinte la Malmo, Suedia. Datele semifinalelor şi finalei la etapa naţională, au fost stabilite astăzi în cadrul unei şedinţe de cei 9 membri ai Comitetului de Organizare.
Ora la care veţi putea urmări evenimentele exclusiv în direct la Moldova 1, vor fi fixate ulterior. Televotingul va fi implementat pentru toate etapele, iar concurenţii vor merge în marea finală în baza voturilor juriului şi a telespectatorilor.

Prima participare a Republicii Moldova la Eurovision Song Contest se înregistrează în 2005. Cel mai bun rezultat la acest concurs a fost adus în acelaşi an de trupa Zdob şi Zdub cu piesa „Bunica bate toba”. 

Amintim că în concursul Eurovision Song Contest 2013 au fost selectaţi 24 de interpreţi şi 60 de piese. Puteţi cunoaşte concurenţii şi piesele selectate de interpreţi pe pagina evenimentului EUROVISION 2013
 
 
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Zimbru Chişinău a obţinut un rezultat bun în deplasarea de la Sofia, şi speră la calificarea în runda următoare a Europa League. Meciul va avea loc, joi 24 iulie pe Stadionul Zimbru din capitală.
Dialog Social
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam