Loading
ro en ru
Economic
21 Septembrie 2012 | 14:17
Cetăţenii cu propietăţi de un milion, chemaţi la FISC
Persoanele care vor obţine proprietăţi ce depăşesc suma de 1 milion de lei şi vor efectua cheltuieli mai mari de jumătate de milion de lei vor fi obligate să depună o declaraţie la Inspectoratul Fiscal de Stat, până la finele anului curent.
În acest sens, Serviciul Fiscal de Stat lansează procesul de implementare a metodelor și surselor indirecte de estimare a venitului impozabil al persoanelor fizice. Sub incidenţa noilor prevederi intră persoanele fizice care nu desfăşoară o activitate de întreprinzător.
 
Serviciul Fiscal de Stat a făcut publice, astăzi, metodele de estimare indirectă a veniturilor impozabile  ale persoanelor fizice, ce permit identificarea contribuabililor care ascund veniturile reale.
 
Mai multe detalii aflați din reportajul Radio Moldova.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Un eveniment cultural de talie internaţională a avut loc la Chişinău în perioada 11-16 aprilie. Cea de-a 4-a ediţie a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru şi Film „ClassFest” a promovat valorile artei contemporane şi dialogul itnercultural dintre tineri, dar şi un schimb de experienţă între şcolile de teatru şi film din opt ţări: România, Slovacia, Ucraina, Georgia, Rusia, Polonia, Germania şi republica Moldova.
Radio Moldova
Radio Moldova a încheiat Campania socială „Fii bun, dăruieşte binele!”. În cadrul acesteia au fost vizitaţi 11 scriitori în etate, o familie cu şapte copii, care au nevoie zilnic de medicamente, hrană şi îngrijire specială.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam