Loading
ro en ru
Economic
21 Septembrie 2012 | 14:17
Cetăţenii cu propietăţi de un milion, chemaţi la FISC
Persoanele care vor obţine proprietăţi ce depăşesc suma de 1 milion de lei şi vor efectua cheltuieli mai mari de jumătate de milion de lei vor fi obligate să depună o declaraţie la Inspectoratul Fiscal de Stat, până la finele anului curent.
În acest sens, Serviciul Fiscal de Stat lansează procesul de implementare a metodelor și surselor indirecte de estimare a venitului impozabil al persoanelor fizice. Sub incidenţa noilor prevederi intră persoanele fizice care nu desfăşoară o activitate de întreprinzător.
 
Serviciul Fiscal de Stat a făcut publice, astăzi, metodele de estimare indirectă a veniturilor impozabile  ale persoanelor fizice, ce permit identificarea contribuabililor care ascund veniturile reale.
 
Mai multe detalii aflați din reportajul Radio Moldova.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Radio Moldova Muzical va transmite în direct, de la Sala cu Orgă, Serata de creaţie a compozitorului Oleg Negruţa. Compoziţiile muzicale ale maestrului vor fi interpretate de Orchestra Naţională de Cameră, dirijată de Vladimir Andrieş; Corul Naţional de Cameră, dirijat de Ilona Stepan; Ansamblul de Acordeonişti, condus de Eugen Negruţa; Ansamblul ,,Barocco”, condus de Anna Strezeva; soliştii Cristian Florea (violoncel), Simion Duja ( clarinet), Igor Znatakov (saxofon, clarinet), Liliana Marin (mezzo soprană) şi Serghei Pilipeţchi (tenor).
Radio Moldova
Studioul mare al Casei Radio a fost astăzi neîncăpător pentru zeci de artişti profesionişti şi amatori din mai multe localităţi ale Moldovei. Peste 20 de formaţii artistice şi corale au evoluat în cadrul celei de-a V-a ediţii a Festivalului Naţional al Cântecului şi Colindei Pascale. Unii artişti au prezentat cântece în premieră.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam