Loading
ro en ru
Cultură
20 Martie 2012 | 15:05
Pasha Parfeni intră pe poziţia a 17-a în semifinala de la Baku
Reprezentantul R.Moldova, Pasha Parfeni, va intra în scenă pe poziţia a 17-a, în cadrul primei semifinale a concursului Eurosvision 2012, din 22 mai. Ordinea participării concurenţilor a fost stabilită în urma tragerii la sorţi care a avut loc la 20 martie, la Baku.
Potrivit site-ului eurovision.tv, în prima semifinală, pe scena ”Baku Crystal Hall” vor evolua: Muntenegru, Islanda, Grecia, Letonia, Albania, România, Elveţia, Belgia, Finlanda, Israel, San Marino, Cipru, Danemarca, Rusia, Ungaria, Austria, Republica Moldova şi Irlanda.

Cea de-a doua semifinală va avea loc la 24 mai și reprezentanţii vor urca în următoarea ordine: Serbia, Macedonia, Olanda, Malta, Belarus, Portugalia, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croaţia, Suedia, Georgia, Turcia, Estonia, Slovacia, Norvegia, Bosnia şi Lituania.

De asemenea, au fost extrase pozițiile țărilor calificate direct în finală și a țării-gazdă. Astfel, Marea Britanie va evolua prima, Franța - pe poziția 9, Italia-10, Azerbaidjan- 13, Spania - 19 și Germania - 20.

R.Moldova participă pentru a 8-a oară consecutiv la Eurovision. Finala va avea loc pe 26 mai 2012 în capitala Azerbaidjanului, Baku.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Moldova 1, în parteneriat cu Centrul Nibiru şi Amnesty International, prezintă o nouă ediţie din ciclul de reportaje „Carta drepturilor”, care vor fi difuzate lunar, în ultima zi de joi a lunii.
Moldova 1
Voinicica, sau rucola, cum e cunoscută mai nou, este o plantă ce se recomandă în curele de slăbire, 20 de căni de rucola având tot atâtea calorii cât un măr. Rucola conţine multe minerale, vitamine şi antioxidanţi care apără organismul, ficatul şi ajută la circulaţia sângelui. Mai mult, contribuie la întărirea oaselor, eliminarea toxinelor şi a radicalilor liberi din oragnism.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam