Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Electorala

30 Oct. 2020 / 19:09

Succesul alegerilor din 1 noiembrie depinde de fiecare dintre noi, susţine Octavian Ţîcu

Distanţa de la casa alegătorilor până la urna de vot constituie distanţa până la unire. Cu un astfel de mesaj a venit candidatul Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Octavian Ţîcu, în cadrul evenimentului de bilanţ al campaniei electorale, relatează Mesager.

Reprezentanţii PUN au mers în satul de baştină al lui Octavian Ţîcu, localitatea Costuleni din raionul Ungheni, şi au declarat că de fiecare dintre noi depinde succesul acestor alegeri şi apropierea Republicii Moldova de România.

Potrivit lui Octavian Ţîcu, scrutinul de duminică reprezintă şansa istorică de a înfăptui reîntregirea şi a făcut apel la diasporă să se mobilizeze şi să vină în număr cât mai mare la urnele de vot.

„Duminică vom avea un examen important, un examen, care, poate pentru prima oară în istoria noastră de 30 de ani, ne dă şansa unei victorii a forţelor româneşti unioniste împotriva unor candidaţi care au arătat că nu îi interesează nimic altceva decât propriul beneficiu sau interesele Federaţiei Ruse. Distanţa de la casa dumneavoastră până la urna de vot este exact distanţa până la unire”, a declarat Octavian Ţîcu, candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Comentarii