Ştiri

Sursa imaginii: facebook// Maia Sandu

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Electorala

28 Oct. 2020 / 17:44

Maia Sandu promite pensii şi salarii decente

Le-a promis pensii, salarii decente şi să lupte cu judecătorii şi procurorii corupţi din sistem. Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate la funcţia de preşedinte, Maia Sandu, s-a deplasat la Călăraşi, unde a avut o întrevedere cu alegătorii. Oamenii au avut posibilitate să-i adreseze mai multe întrebări, iar concurentul electoral a venit cu răspunsuri în acest sens, relatează Mesager.

„Eu cred că preşedintele are treabă cu o problemă majoră la nivel naţional. Şi da, preşedintele are dreptul la iniţiativă legislativă şii preşedintele are dreptul să meargă la Parlament. Tocmai de asta şi am spus aici că unul dintre obiectivele naţionale este să creştem pensia minimă până la două mii de lei”, a menţionat Maia Sandu.

În programul său, Maia Sandu menţionează că îşi propune să lanseze o iniţiativă legislativă care ar permite evaluarea integrităţii procurorilor şi judecătorilor. Ea mai promite să promoveze investiţii în economie pentru a crea locuri de muncă, să simplifice regulile de activitate pentru întreprinderile mici şi mijlocii, dar şi să sprijine deschiderea unor noi afaceri.

Comentarii