Ştiri

Sursa imaginii: Facebook.com

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Electorala

30 Oct. 2020 / 17:44

În perioada campaniei electorale, ţara a reuşit să se trezească, susţine Renato Usatîi

Consideră că în perioada campaniei electorale ţara a reuşit să se trezească şi este sigur că va trece în turul doi al alegerilor prezidenţiale – este vorba de candidatul formaţiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, care în prezenţa susţinătorilor săi a făcut astăzi bilanţul campaniei electorale, relatează Mesager.

Renato Usatîi spune că în această lună a vizitat 27 de raioane şi a participat la sute de întâlniri cu alegătorii. El a făcut apel către cetăţenii de peste hotare să îndemne familia de acasă să meargă la vot. El a promis că, după alegerile prezidenţiale, Parlamentul va fi dizolvat şi vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.

„Noi tot timpul am luptat pentru adevăr, tot timpul am mers cu acelaşi slogan „Puterea e în adevăr”. Puteţi să ajutaţi cu zeci de voturi, chiar dacă nu aveţi posibilitatea să votaţi dumneavoastră. Eu vă promit un lucru pentru cei din diaspora, că după alegerile prezidenţiale, după dizolvarea acestui Parlament, noi vom avea alegeri parlamentare anticipate”, a declarat Renato Usatîi.

Comentarii