Ştiri

Sursa imaginii: alegeri.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Electorala

30 Oct. 2020 / 19:00

Andrei Năstase: Poţi alege să aducem Moldova spre normalitate

Îşi propune să construiască Moldova de mâine şi să restabilească democraţia. Este angajamentul candidatului la funcţia de preşedinte al Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (DA), Andrei Năstase. Într-un clip video postat pe o reţea de socializare, concurentul electoral a îndemnat oamenii să iasă la vot, pentru a construi o ţară în care legea este la ea acasă, relatează Mesager.

Potrivit lui Andrei Năstase, una dintre primele sale acţiuni, dacă va fi ales preşedinte, va fi numirea lui Alexandru Slusari în funcţia de prim-ministru. Politicianul a venit şi cu un mesaj pentru diasporă.

„Pe 1 noiembrie vei avea de făcut o alegere. Îi poţi vota în continuare pe cei care au dezbinat societatea, au furat sau au tăcut atunci când ai fost furat. Sau poţi alege să aducem Moldova spre normalitate, spre supremaţia legii şi egalitatea tuturor în faţa ei. Ştiu că îţi doreşti o ţară în care să trăieşti liber şi demn, fără frică de sărăcie sau gânduri de plecare. Acelaşi vis îl am şi eu”, a menţionat Andrei Năstase.

Andrei Năstase este concurentul cu numărul doi în buletinele de vot. 

Comentarii