Ştiri

Sursa imaginii: ipn

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Electorala 2019

11 Feb. 2019 / 19:29

Partidul „Democraţia acasă” s-a lansat oficial în campania electorală

Partidul „Democraţia acasă” s-a lansat oficial în campania electorală, pe malul Nistrului, la Cetatea Sorocii. Principalul obiectiv al formaţiunii este reunirea cu România. Candidaţii partidului susţin că unirea va aduce un trai mai bun pentru moldoveni, relatează Mesager.

„Odată ce eliminăm hotarul de la Prut, vom putea beneficia de salarii europene, cel puţin româneşti. Vom beneficia de pensii, vom beneficia de asistenţă medicală şi şcolară dacă vreţi. Profesorii noştri, medicii noştri şi toate păturile sociale care muncesc în statul ăsta vor putea să aibă o viaţă decentă”, a declarat candidatul partidului „Democraţia Acasă”, Vasile Costiuc.

„Noi venim să facem Unirea. Este platforma noastră. În acest cuvânt încap absolut toate problemele acestui popor. Cu Unirea se vor rezolva toate problemele”, a spus candidatul Partidului „Democraţia Acasă”, Zinaida Bolboceanu.

Partidul „Democraţia acasă” include pe lista sa mai mulţi unionişti din mediul civic şi se află pe poziţia a 11-a în buletinul de vot.

Comentarii