Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Alegeri locale 2019

11 Sep. 2019 / 12:12

Valeriu Munteanu a depus actele pentru a participa la alegerile pentru Primăria Chişinău

USB a depus astăzi la CECEM Chişinău actele necesare pentru înregistrarea lui Valeriu Munteanu în calitate de candidat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău şi lista de candidaţi ai USB pentru funcţia de consilieri municipali, se arată într-un comunicat al USB.

USB are o listă cu 52 de candidaţi pentru CMC - 26 de femei şi 26 de bărbaţi. Candidaţii au vârste cuprinse între 19-39 de ani, vârsta medie fiind de 30.5 ani. Pe listă sunt jurişti, profesori la universitate şi la liceu, ingineri, economişti, psihologi, sociologi, contabili şi antreprenori.

Mare majoritate sunt încadraţi în câmpul muncii şi sunt specialişti la locurilor lor de muncă. Pe listă sunt şi 8 studenţi de la 7 universităţi din Chişinău – USMF, USM, UTM, USEFS, ULIM, UCCM şi USEM. Doar doi candidaţi din lista USB au candidat anterior la alegeri, ceilalţi 50 sunt la prima experienţă de acest gen.

„În lista USB sunt oameni tineri, care împărtăşesc dezideratul românesc al Basarabiei, aceasta este generaţia Unirii, soluţia USB pentru consolidarea şi dezvoltarea curentului unionist. USB este singurul garant al luptei împotriva coaliţiei nenaturale dintre Blocul ACUM şi PSRM”, se menţionează în comunicat.

„Valeriu Munteanu este garantul şi garanţia luptei împotriva înţelegerilor netransparente şi păguboase dintre blocul ACUM şi PSRM”, se mai arată în comunicatul formaţiunii.

Comentarii