Ştirile Zilei

21 Aug. 2019 / 14:14

23 august - Ziua Europeană a Comemorării tuturor victimelor regimurilor totalitare

Ziua de 23 august a fost declarată de Guvern Ziua Europeană a Comemorării tuturor victimelor regimurilor totalitare. Decizia a fost aprobată astăzi în şedinţa Cabinetului de miniştri în conformitate cu Rezoluţia Parlamentului European din aprilie 2009.

21 Aug. 2019 / 13:38

A fost instituit un Consiliu de coordonare a politicilor anticorupţie şi reforma justiţiei pe lângă prim-ministru

Un Consiliu şi un birou de coordonare a politicilor anticorupţie şi reforma justiţiei au fost instituite astăzi pe lângă prim-ministrul Republicii Moldova. Potrivit premierului Maia Sandu aceste două instituţii vor permite Guvernului implicarea în cadrul legal şi monitorizarea acţiunilor ce ţin de lupta cu fenomenul corupţiei.

21 Aug. 2019 / 13:13

Începe înregistrarea candidaţilor la alegerile parlamentare noi

Comisia Electorală Centrală anunţă că astăzi începe desemnarea şi înregistrarea candidaţilor la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie curent în circumscripţiile electorale uninominale nr.17, 33, 48 şi 50, se arată într-un comunicat al CEC.

21 Aug. 2019 / 12:05

Noi capete de acuzare pentru Veaceslav Platon

Dosarul de învinuire a lui Veaceslav Platon a fost finalizat şi transmis în judecată, anunţă într-un comunicat de presă Procuratura Anticorupţie. Acesta este învinuit de fabricarea şi punerea în circulaţie a cardurilor false, în interesul organizaţiei criminale, şi spălarea banilor – infracţiuni săvârşite în proporţii deosebit de mari, transmite IPN.

21 Aug. 2019 / 11:35

Peste opt mii de turişti au vizitat Moldova în prima jumătate a anului

Numărul turiştilor străini care au vizitat Republica Moldova s-a ridicat la peste opt mii de persoane, în primele şase luni din 2019, dintre care 83% au sosit în scop de odihnă, alţi 14% au venit pentru afaceri, iar circa 3% - pentru tratament. Cei mai mulţi au venit din România, Austria, Germania, Ucraina şi Rusia, conform datelor prezentate de Biroul Naţional de Statistică (BNS), relatează Radio Moldova Actualităţi.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Promo + Filler. Lumea economiei explicată. Standartele germane ale purității berii. Ep.7

Vezi programul complet

Moldova 2

Cine vine la noi. Program de divertisment.

Vezi programul complet

Radio Moldova

RADIOVACANŢA

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

VARA ASTA magazin informativ-muzical Prezentatoare Elena Stegari.

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta