Ştirile Zilei

27 Mai 2020 / 17:30

Fosta deputată în primul Parlament Nadejda Brînzan a fost petrecută pe ultimul drum

Cu lacrimi de durere şi flori de recunoştinţă, astfel a fost petrecută pe ultimul drum Nadejda Brânzan, o luptătoare activă în anii renaşterii naţionale. A fost una dintre cele 11 femei din primul Parlament al Republicii Moldova, semnatară a Declaraţiei de Independenţă a ţării şi preşedintă a Comisiei parlamentare pentru drepturile femeilor. Funeraliile au avut loc la Cimitirul Central din Chişinău, relatează Mesager.

27 Mai 2020 / 17:00

Zile de doliu în Spania pentru comemorarea victimelor COVID-19

Spania intră de azi în doliu timp de zece zile pentru comemorarea victimelor pandemiei. Drapelele de pe toate instituţiile publice au fost coborâte în bernă, informează Radio Moldova Actualităţi.

27 Mai 2020 / 16:25

Acord de împrumut în valoare de 70 de milioane de euro, negociat cu BDCE

Republica Moldova va negocia cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE) un Acord de împrumut, în valoare de 70 de milioane de euro, pentru realizarea proiectului „Răspuns de urgenţă la „COVID-19” şi suport pentru întreprinderile micro, mici şi mijlocii”. Un proiect în acest sens a fost avizat miercuri de Comisia parlamentară politică externă şi integrare europeană, potrivit unui comunicat al Parlamentului.

27 Mai 2020 / 15:52

Au fost aprobate noi măsuri de control la traversarea frontierei de stat

Poliţia de Frontieră informează despre aprobarea unui şir de acţiuni şi reguli privind modul de intrare şi ieşire din Republica Moldova, inclusiv cu privire la categoriile de persoane care vor beneficia de excepţii şi care sunt culoarele de tranzit instituite între punctele de trecere a frontierei de stat.

27 Mai 2020 / 13:12

Agenţia Proprietăţii Publice cheamă în instanţă „Avia Invest”

În perioada primei etape investiţionale, gestionarul Aeroportului Internaţional Chişinău - SRL „Avia Invest” nu şi-ar fi onorat integral obligaţiile prevăzute de contractul de concesiune.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

MESAGER. Program informativ + Meteo

Vezi programul complet

Moldova 2

Păcală. Spectacol

Vezi programul complet

Radio Moldova

FIERBINTE SHOW. Program de actualitate pentru tineri

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

FIERBINTE SHOW program informativ de actualitate pentru tineri

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

O SEARĂ LA OPERĂ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta