Ştirile Zilei

23 Ian. 2021 / 19:26

Privelişte inedită pe râul Nistru

An de an, sute de lebede îşi găsesc adăpost pe râul Nistru. Cele mai multe au fost identificate şi anul acesta în apropierea sectorului Soroca Nouă din nordul ţării. Mai multe păsări şi-au luat zborul, iar cele care au rămas completează priveliştea frumoasă de pe râul Nistru. De lebede au grijă localnicii care vin zilnic şi le aduc mâncare. Ecologiştii însă bat alarma şi spun că este interzis ca lebedele să fie hrănite cu pâine, relatează Moldova 1.

23 Ian. 2021 / 18:50

Rusia: Proteste pentru susţinerea lui Aleksei Navalnîi

Zeci de persoane au fost arestate sâmbătă în Rusia la manifestaţii organizate în întreaga ţară la apelul susţinătorilor opozantului Aleksei Navalnîi, pentru a cere eliberarea lui, în pofida numeroaselor presiuni din partea autorităţilor, informează AFP, citată de Agerpres.

23 Ian. 2021 / 18:00

Lucrările unui meşter popular din sudul ţării, vândute în toate ţările lumii

Creşterea animalelor, şi în special a ovinelor, deţine un loc important în viaţa locuitorilor din sudul ţării. Dumitru Zaporojan din fragedă copilărie a deprins arta prelucrării pieilor. După câţiva ani munciţi peste hotare a revenit acasă şi a hotărât să investească toţi banii câştigaţi în acest meşteşug. Acum produsele sale sunt vândute în toate ţările lumii, relatează Mesager.

23 Ian. 2021 / 17:40

Protest în faţa Ambasadei Federaţiei Ruse din Chişinău

Protest în faţa Ambasadei Federaţiei Ruse din Chişinău. În timp ce mai mulţi oameni au ieşit în stradă, în semn de protest faţă de arestarea opozantului rus, Aleksei Navalnîi, alţii au solicitat condamnarea acestuia. Reprezentanţii misiunii diplomatice nu au comentat acţiunile de protest, relatează Mesager.

23 Ian. 2021 / 17:06

COVID-19 în Moldova: Alte 15 persoane răpuse de virus

Alte 635 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Bilanţul cazurilor de COVID-19 în ţara noastră a ajuns la 155.937.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Bună dimineaţa de weekend! Program matinal.

Vezi programul complet

Moldova 2

O viață în scenă. Maria Bieșu.

Vezi programul complet

Radio Moldova

ȘTIRI

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

Zbor liber

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta