Moldova 1 Promo Istoriile de succes a două familii din Moldova, sâmbătă la „O seară în familie” În această seară vă invităm în faţa micilor ecrane pentru a urmări o nouă ediţie a emisiunii „O seară în familie”. Vom discuta cu două familii celebre, din două domenii absolut diferite, însă, care prin muncă şi perseverenţă au reuşit să îşi facă numele cunoscut în Republica Moldova. Aşadar, pentru început vă propunem să descoperiţi povestea unei familii care nu se mai teme de COVID-19, deoarece toţi au fost infectaţi şi deja s-au tratat. Cum au depăşit această etapă din viaţa lor, ce sfaturi au pentru telespectatori aflăm de la medicul pediatru, Mihai Stratulat şi familia acestuia, la care am mers în ospeţie. Totodată, vom face cunoştinţă şi cu cel mai mic membru al lor. Urmăriţi sâmbătă, 8 august, emisiunea „O seară în Familie”, cu Rusalina Rusu, la Moldova 1.

Ştirile Zilei

08 Aug. 2020 / 10:43

Universităţile din ţară au anunţat primele rezultate ale admiterii

Universităţile din ţară au anunţat primele rezultate ale admiterii din acest an. Astfel, în perioada 8-18 august, viitorii studenţi trebuie să prezinte documentele în original la instituţiile de învăţământ superior, pentru a nu pierde locul de studii, informează Moldova 1.

08 Aug. 2020 / 09:00

Peste şase mii de persoane au intrat în ţară în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 12 706 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 6 168 traversări persoane, dintre care 3 459 treceri la frontiera moldo-română, 1 190 treceri la frontiera cu Ucraina şi 1 519 treceri ale frontierei aeriene, anunţă într-un comunicat de presă Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne.

07 Aug. 2020 / 21:13

Premierul României: Gazoductul Ungheni-Chişinău este gata

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri că gazoductul Ungheni-Chişinău este finalizat, iar o dată cu finalizarea acestei investiţii există posibilitatea furnizării gazului natural ce provine din România în Republica Moldova, scrie Agerpres.

07 Aug. 2020 / 20:54

Cod galben de caniculă şi pericol excepţional de incendiu

Meteorologii au emis cod galben de caniculă şi pericol excepţional de incendiu. Avertizarea este valabilă până pe 14 august.

07 Aug. 2020 / 19:20

Un avion din India, cu pasageri la bord, s-a prăbuşit la aterizare

Un avion Boeing 737, care aparţine companiei Air India, s-a prăbuşit la aterizare astăzi, în jurul orei locale 19:00, în statul indian Kerala din sud-estul Indiei, relatează BBC, citat de digi24.ro.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Vacanța romană a lui Catherine . Ep. 3 + Promo

Vezi programul complet

Moldova 2

Bună dimineața de weekend.

Vezi programul complet

Radio Moldova

RADIOJURNAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

LIBERTATE: DOZĂ DUBLĂ.

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta