Moldova 1 Promo / 24 Feb. 2020 / 08:00 Profil TRM: Doina Stimpovschi, despre dragoste şi pasiunea pentru televiziune Doina Stimpovschi este jurnalista pasionată de televiziune. Face parte din aripa tânără, aducând la emisiunile de la postul naţional de televiziune suflul prospeţimii, tinereţii, noi speranţe şi visuri. Ne-am obişnuit să o vedem seară de seară în emisiunea „Cine Vine la Noi?” în discuţii cu personalităţi din diverse domenii. Recent, însă, am avut ocazia să o cunoaştem într-o ipostază nouă. Doina Stimpovschi a prezentat audiţiile live din cadrul etapei de preselecţie a concursului naţional Eurovision, iar adevărata faţă a Doinei am cunoscut-o la emisiunea dedicată Campaniei „Moldova 1 aduce Crăciunul”. Ce emoţii ascunde Doina dincolo de micile ecrane, aflaţi din interviul acordat în exclusivitate pentru TRM.MD.

Ştirile Zilei

24 Feb. 2020 / 14:30

În atenţia cetăţenilor moldoveni aflaţi în Italia: Recomandările MAEIE

În contextul creşterii numărului de focare şi de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus) în regiunile de nord ale Republicii Italiene, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE) recomandă cetăţenilor moldoveni aflaţi în această ţară să respecte cu stricteţe indicaţiile autorităţilor italiene referitoare la situaţia epidemiologică de moment.

24 Feb. 2020 / 13:52

Moldovenii stabiliţi în Italia, îngrijoraţi de răspândirea infecţiei cu coronavirus

Răspândirea infecţiei cu coronavirus în nordul Italiei, îi îngrijoreză pe cetăţenii moldoveni stabiliţi cu traiul şi în alte regiuni din penisnulă. Oamenii spun, că în ultima perioadă rafturile din magazine unde se vând produse de igienă sunt goale, iar măştile de protecţie sunt la mare căutare.

24 Feb. 2020 / 13:07

Autorităţile au instituit Cod galben de risc de infecţie cu noul tip de coronavirus

Autorităţile au instituit Cod galben la nivel naţional, legat de situaţia privind extinderea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirusul de tip nou, în special în Italia. Decizia a fost luată astăzi de Comisia pentru Sănătate Publică privind situaţia epidemiologică, care s-a convocat la Guvern, transmite Moldova 1.

24 Feb. 2020 / 12:50

Vântul puternic a făcut ravagii în toată ţara

Copaci doborâţi, drumuri blocate, acoperişuri deteriorate şi peste 60 de localităţi rămase fără energie electrică – sunt rezultate ale vântului puternic de astăzi. Potrivit datelor colectate din subdiviziunile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), salvatorii au intervenit în mai multe situaţii de risc în urma vântului puternic.

24 Feb. 2020 / 11:54

Trei posturi vamale şi-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader „Molovata”, „Soroca” şi ”Cosăuţi” şi-au întrerupt temporar activitatea.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

,,PENTRU FIUL MEU”. Serial. Ep.28 Turcia, 2017 + Promo

Vezi programul complet

Moldova 2

"Un nume printre amintiri Lunchevichi P2 "

Vezi programul complet

Radio Moldova

CASA RADIO

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

IN THE MIX

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta