Ştirile Zilei

19 Feb. 2019 / 19:26

Meciul Moldova-Franţa se va disputa la Chişinău pe 22 martie

Interes sporit înaintea celui mai important meci din istoria recentă a fotbalului moldovenesc. Naţionala Moldovei urmează să întâlnească pe Arena Zimbru campioana mondială, Franţa, relatează Mesager.

19 Feb. 2019 / 18:02

PDM: Vom continua să investim în sănătate

Partidul Democrat din Moldova (PDM) va continua să dezvolte programe de susţinere a familiilor şi să investească în sănătate. Asigurarea vine din partea candidatului PDM Andrian Candu, care a vizitat Spitalul raional din Criuleni, alături de candidatul pentru circumscripţia 21, Veaceslav Burlac, preşedintele degrevat al raionului. Investiţiile pentru reparaţia maternităţii şi a unităţii de urgenţe a Spitalului raional au ajuns anul trecut la circa 9 milioane de lei, bani publici.

19 Feb. 2019 / 17:29

Oamenii legii constată că numărul şoferilor prinşi la volan în stare de ebrietate descreşte

La începutul anului, 20 de şoferi au fost depistaţi în stare de ebrietate la volan. Raziile sunt desfăşurate în cadrul campaniei de prevenire a consumului de alcool „Fii conştient, cineva drag te aşteaptă acasă”. Oamenii legii constată că numărul şoferilor prinşi în stare de ebrietate descreşte, după ce în decembrie anul trecut au fost înăsprite pedepsele prevăzute de Codul Rutier, relatează Mesager.

19 Feb. 2019 / 15:17

Încă şapte persoane şi-au pierdut viaţa din cauza gripei

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa din cauza gripei în ultima săptămână. Este vorba despre cinci bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 70 de ani, din Chişinău, Ungheni, Nisporeni, Cimişlia, Anenii Noi şi Taraclia. Nicio persoană din cele decedate nu a fost vaccinată împotriva gripei sezoniere, potrivit Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

19 Feb. 2019 / 13:16

A fost lansat un nou program de susţinere pentru tinerii antreprenori

A fost lansat un nou program de susţinere din partea statului a tinerilor antreprenori. Programul „START pentru TINERI: O аfасеrе durаbilă la tine acasă” urmează să fie implementat până în anul 2020, timp în care vor fi finanţate cu 80 la sută cel puţin 250 de afaceri. În total vor fi instruiţi şi susţinuţi în procesul de generare de idei de afaceri peste 1000 de tineri, relatează Moldova 1.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

PUBLICITATE ELECTORALĂ (CONTRA PLATĂ)

Vezi programul complet

Moldova 2

Romanțe, romanțe.

Vezi programul complet

Radio Moldova

FIERBINTE SHOW. Program de actualitate pentru tineri

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

O SEARĂ LA OPERĂ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta