Moldova 1 Promo / 24 Feb. 2020 / 08:00 Profil TRM: Doina Stimpovschi, despre dragoste şi pasiunea pentru televiziune Doina Stimpovschi este jurnalista pasionată de televiziune. Face parte din aripa tânără, aducând la emisiunile de la postul naţional de televiziune suflul prospeţimii, tinereţii, noi speranţe şi visuri. Ne-am obişnuit să o vedem seară de seară în emisiunea „Cine Vine la Noi?” în discuţii cu personalităţi din diverse domenii. Recent, însă, am avut ocazia să o cunoaştem într-o ipostază nouă. Doina Stimpovschi a prezentat audiţiile live din cadrul etapei de preselecţie a concursului naţional Eurovision, iar adevărata faţă a Doinei am cunoscut-o la emisiunea dedicată Campaniei „Moldova 1 aduce Crăciunul”. Ce emoţii ascunde Doina dincolo de micile ecrane, aflaţi din interviul acordat în exclusivitate pentru TRM.MD.

Ştirile Zilei

24 Feb. 2020 / 13:52

Moldovenii stabiliţi cu traiul în Italia, îngrijoraţi de răspândirea infecţiei cu coronavirus

Răspândirea infecţiei cu coronavirus în nordul Italiei, îi îngrijoreză pe cetăţenii moldoveni stabiliţi cu traiul şi în alte regiuni din penisnulă. Oamenii spun, că în ultima perioadă rafturile din magazine unde se vând produse de igienă sunt goale, iar măştile de protecţie sunt la mare căutare.

24 Feb. 2020 / 13:07

Autorităţile au instituit Cod galben de risc de infecţie cu noul tip de coronavirus

Autorităţile au instituit Cod galben la nivel naţional, legat de situaţia privind extinderea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirusul de tip nou, în special în Italia. Decizia a fost luată astăzi de Comisia pentru Sănătate Publică privind situaţia epidemiologică, care s-a convocat la Guvern, transmite Moldova 1.

24 Feb. 2020 / 12:50

Vântul puternic a făcut ravagii în capitală

Precipitaţiile şi vântul puternic din această dimineaţă au făcut ravagii în capitală. Mai multe crengi au fost doborâte la pământ, iar acoperişul unui bloc de locuinţe a fost smuls de vântul puternic, relatează Moldova 1.

24 Feb. 2020 / 11:54

Trei posturi vamale şi-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader „Molovata”, „Soroca” şi ”Cosăuţi” şi-au întrerupt temporar activitatea.

24 Feb. 2020 / 11:40

Alegătorii din Hânceşti pot verifica listele electorale

Până pe data de 14 martie, inclusiv, alegătorii pot verifica corectitudinea întocmirii listelor electorale atât în localurile secţiilor de votare, cât şi online, accesând pagina web oficială a Comisiei www.cec.md sau pe paginawww.verifica.cec.md.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Pur și simplu. (rus.)

Vezi programul complet

Moldova 2

"Chisinaul de ieri si de azi Casa L.Lipcowsky "

Vezi programul complet

Radio Moldova

O MELODIE PENTRU TINE

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

IN THE MIX

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta