Ştirile Zilei

20 Feb. 2019 / 14:15

Mai mulţi bibliotecari s-au reunit la Gala formatorilor Bibliotecii Naţionale

17 bibliotecari au participat astăzi la prima ediţie a Galei formatorilor Bibliotecii Naţionale din Chişinău, relatează Radio Moldova Actualităţi.

20 Feb. 2019 / 13:52

A fost semnat contractul de achiziţionare a celor 31 de autobuze noi

Contractul de achiziţionare a celor 31 de autobuze noi a fost semnat astăzi, 20 februarie, ca urmare a desemnării câştigătorului la concursul desfăşurat pe 8 februarie.

20 Feb. 2019 / 09:26

Campania „O casă protejată – o viaţă salvată” a ajuns la peste 4850 de familii din Moldova

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) continuă Campania Naţională „O casă protejată – o viaţă salvată”. În ultima perioadă, pompierii au reuşit să instaleze detectoare de fum pentru 56 de oameni din grupul de risc. Astfel, au fost montate instalaţii de detectare a fumului toxic pentru familii din localitatea Chetroşica Nouă (Edineţ) şi în satele Teliţa, Maximovca şi Mereni (Anenii Noi).

20 Feb. 2019 / 09:03

Un centru de reparaţie şi asamblare a cărucioarelor va fi deschis la Chişinău

Un spaţiu va fi identificat în cadrul Centrului Republican Experimental Protezare, Ortopedie şi Reabilitare, unde persoanele cu abilităţi reduse se vor putea adresa oricând pentru servicii de menţinere tehnică a cărucioarelor. Despre această oportunitate a comunicat secretarul general de stat al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Boris Gâlca, în contextul propunerii făcute de Jane Ebel, expertă în domeniul dizabilităţii şi educaţiei incluzive din Marea Britanie, scrie IPN.

19 Feb. 2019 / 20:11

Mai mulţi răniţi în urma unui atac în oraşul francez Marsilia

Un individ înarmat cu un cuţit a rănit mai multe persoane, marţi după-amiază, în oraşul francez Marsilia, înainte de a fi împuşcat şi reţinut de poliţie, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de Mediafax.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Acces limitat.

Vezi programul complet

Moldova 2

Portrete în timp.E.Toderașcu

Vezi programul complet

Radio Moldova

CASA RADIO

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

WORLD MUSIC

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta