Moldova 1 Promo / 25 Feb. 2020 / 08:00 Profil TRM: Doina Stimpovschi, despre dragoste şi pasiunea pentru televiziune Doina Stimpovschi este jurnalista pasionată de televiziune. Face parte din aripa tânără, aducând la emisiunile de la postul naţional de televiziune suflul prospeţimii, tinereţii, noi speranţe şi visuri. Ne-am obişnuit să o vedem seară de seară în emisiunea „Cine Vine la Noi?” în discuţii cu personalităţi din diverse domenii. Recent, însă, am avut ocazia să o cunoaştem într-o ipostază nouă. Doina Stimpovschi a prezentat audiţiile live din cadrul etapei de preselecţie a concursului naţional Eurovision, iar adevărata faţă a Doinei am cunoscut-o la emisiunea dedicată Campaniei „Moldova 1 aduce Crăciunul”. Ce emoţii ascunde Doina dincolo de micile ecrane, aflaţi din interviul acordat în exclusivitate pentru TRM.MD.

Ştirile Zilei

25 Feb. 2020 / 12:42

Republica Moldova, condamnată în trei cazuri la CEDO. Reacţia ministrului Justiţiei

Republica Moldova, a fost din nou condamnată în trei cazuri la CEDO. Toate cauzele se referă la aplicarea tratamentului inuman şi degradant în detenţie şi acordarea prejudiciilor morale şi materiale în cuantum redus, fără a ţine cont de practica CEDO de acordare a compensaţiilor morale în cazuri similare, transmite Moldova 1.

25 Feb. 2020 / 11:05

Primul caz de coronavirus confirmat în sudul Italiei

O turistă din Bergamo aflată în vacanţă cu prietenii la Palermo a avut rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit agenţiei Ansa, citată de Mediafax. Este primul caz de coronavirus confirmat în sudul Italiei.

25 Feb. 2020 / 10:01

Măsuri sporite la Aeroportul Internaţional Chişinău din cauza Coronavirusului

Măsuri sporite la Aeroportul Internaţional Chişinău, dar şi la alte puncte de trecere a frontierei, după ce autorităţile au declarat cod galben în legătură cu noul virus Covid-19. Călătorii care ajung în ţară sunt verificaţi prin intermediul a două termo-scanere şi sunt informaţi despre metodele de precauţie, transmite Moldova 1.

25 Feb. 2020 / 09:35

Doi poliţişti s-au stins din viaţă în urma unor accidente rutiere

Doi angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne şi-au pierdut viaţa, în urma unor grave accidente rutiere. Unul s-a produs în seara zilei de luni, 24 februarie, iar cel de-al doilea în dimineaţa acestei zile.

25 Feb. 2020 / 08:42

Ordinea de zi a şedinţei Consiliului de Supraveghere din 28 februarie 2020

Consiliul de Supraveghere al IP Compania „Teleradio-Moldova” se întruneşte în şedinţă, în data de 28 februarie 2020, ora 15:00, la Casa Radio, strada Mioriţa 1.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

MIEZUL ZILEI.

Vezi programul complet

Moldova 2

"De-ale teatrului Eugen Ionescu "

Vezi programul complet

Radio Moldova

O MELODIE PENTRU TINE

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

IN THE MIX

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta