Ştirile Zilei

19 Feb. 2019 / 18:02

PDM: Vom continua să investim în sănătate

Partidul Democrat din Moldova (PDM) va continua să dezvolte programe de susţinere a familiilor şi să investească în sănătate. Asigurarea vine din partea candidatului PDM Andrian Candu, care a vizitat Spitalul raional din Criuleni, alături de candidatul pentru circumscripţia 21, Veaceslav Burlac, preşedintele degrevat al raionului. Investiţiile pentru reparaţia maternităţii şi a unităţii de urgenţe a Spitalului raional au ajuns anul trecut la circa 9 milioane de lei, bani publici.

19 Feb. 2019 / 17:29

Oamenii legii constată că numărul şoferilor prinşi la volan în stare de ebrietate descreşte

La începutul anului, 20 de şoferi au fost depistaţi în stare de ebrietate la volan. Raziile sunt desfăşurate în cadrul campaniei de prevenire a consumului de alcool „Fii conştient, cineva drag te aşteaptă acasă”. Oamenii legii constată că numărul şoferilor prinşi în stare de ebrietate descreşte, după ce în decembrie anul trecut au fost înăsprite pedepsele prevăzute de Codul Rutier, relatează Mesager.

19 Feb. 2019 / 15:17

Încă şapte persoane şi-au pierdut viaţa din cauza gripei

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa din cauza gripei în ultima săptămână. Este vorba despre cinci bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 70 de ani, din Chişinău, Ungheni, Nisporeni, Cimişlia, Anenii Noi şi Taraclia. Nicio persoană din cele decedate nu a fost vaccinată împotriva gripei sezoniere, potrivit Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

19 Feb. 2019 / 13:16

A fost lansat un nou program de susţinere pentru tinerii antreprenori

A fost lansat un nou program de susţinere din partea statului a tinerilor antreprenori. Programul „START pentru TINERI: O аfасеrе durаbilă la tine acasă” urmează să fie implementat până în anul 2020, timp în care vor fi finanţate cu 80 la sută cel puţin 250 de afaceri. În total vor fi instruiţi şi susţinuţi în procesul de generare de idei de afaceri peste 1000 de tineri, relatează Moldova 1.

19 Feb. 2019 / 12:14

Procedura de emitere a permisului auto va fi modificată

Procedura de emitere a permisului conducătorului auto, precum şi a îndemnizaţiilor de şomaj şi a determinării gradului de dizabilitate urmează să fie modificate în curând. Agenţia de Guvernare Electronică a demarat, anul trecut, procesul de reinginerie a acestor trei servicii-pilot. Informaţiile au fost prezentate de Cancelaria de Stat, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la bizlaw.md.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

LACRIMI PESTE BOSFOR. Serial. Turcia. Ep. 45 + Promo

Vezi programul complet

Moldova 2

Sculpturile lui Roden.

Vezi programul complet

Radio Moldova

PROGRAM MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

MOLDOVA MUZICALĂ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta