Ştirile Zilei

13 Noi. 2019 / 16:07

Fracţiunea PSRM anunţă că trece în regimul de formare a unui nou Guvern tehnocrat

Fracţiunea PSRM a emis un comunicat de presă prin care enunţă că va susţine iniţiativa lui Igor Dodon de a fi creat un Guvern minoritar, format din oameni apolitici şi tehnocraţi. Declaraţia PSRM vine ca urmare a consultărilor purtate de către şeful statului cu fracţiunile parlamentare. Socialiştii susţin că vor deschide un câmp de dialog cu toţi deputaţii şi cu toate fracţiunile parlamentare, pentru a identifica formula optimă pentru învestirea unui astfel de Guvern tehnocrat.

13 Noi. 2019 / 15:21

Stare de dezastru în Veneţia

Doi oameni au murit înecaţi în Veneţia, după ce nivelul apei a atins aproape 2 metri. Oraşul a fost lovit de cea mai puternică maree din ultimii 50 de ani şi a fost decretată stare de dezastru, relatează Moldova 1.

13 Noi. 2019 / 13:54

Igor Dodon: Alegerile parlamentare anticipate pot fi evitate prin două scenarii

Igor Dodon, susţine că alegerile parlamentare anticipate pot fi evitate prin votarea unui guvern tehnocrat propus de preşedintele ţării şi prin crearea unei majorităţi parlamentare dintre PSRM şi Blocul ACUM. Declaraţia a fost făcută de către şeful statului, după consultarea tuturor fracţiunilor parlamentare.

13 Noi. 2019 / 13:25

PDM nu este pregătit să facă o coaliţie de guvernare

Partidul Democrat din Moldova nu este gata să facă o coaliţie de guvernare. Declaraţia îi aparţine preşedintelui partidului, Pavel Filip după întrevederea cu preşedintele ţării Igor Dodon.

13 Noi. 2019 / 13:01

Victor Chirilă îşi retrage candidatura pentru funcţia de ambasador al Republicii Moldova în Franţa

Victor Chirilă îşi retrage candidatura pentru funcţia de ambasador al Republicii Moldova în Franţa. Într-o postare plasată pe pagina sa de Facebook, Victor Chirilă anunţă că a luat această decizie după demiterea de ieri a Guvernului, şi din cauza incertitudinii care planează asupra viitorului curs al politicii externe a Republicii Moldova.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Russkii mir. *Realizator I. Mironic

Vezi programul complet

Moldova 2

Cine vine la noi.Program de divertisment.

Vezi programul complet

Radio Moldova

ORA COPIILOR

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta