Ştirile Zilei

19 Mai 2019 / 20:00

Trafic rutier suspendat în capitală

Traficul rutier va fi suspendat, parţial, pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, în perimetrul străzii Constantin Tănase - strada Petru Rareş, în perioada 20 mai-20 iunie.

19 Mai 2019 / 19:00

Copiii, mai informaţi despre drepturile lor

Copiii, mai informaţi despre drepturile lor. Elevi, scriitori, pictori şi experţi ai Consiliului Europei şi-au dat astăzi întâlnire la Biblioteca Ion Creangă din Chişinău, pentru a discuta despre drepturile copiilor şi importanţa de a le cunoaşte. Evenimentul a fost organizat pentru a sărbători în prealabil Ziua Internaţională a Copilului.

19 Mai 2019 / 18:31

Asociaţia „UNIREA – ODIP” a desfăşurat o acţiune de salubrizare a Cimitirului Eroilor Români din Chişinău

Asociaţia „UNIREA – ODIP” a desfăşurat astăzi o nouă acţiune de salubrizare a Cimitirului Eroilor Români din Chişinău, la care au participat elevi şi studenţi de la mai multe instituţii de învăţământ. De jumătate de an Asociaţia realizează proiectul de reabilitare a Cimitirului, pentru care au contribuit financiar oameni de bună credinţă. Acesta prevede restaurarea pilonilor şi a gardului. Cei 130 de piloni ar urma să fie instalaţi în viitorul apropiat, relatează Mesager.

19 Mai 2019 / 18:00

A 9-a ediţie a festivalului  „Olympic Fest” a culminat cu o competiţie sportivă între jurnalişti

Au lăsat ştirile şi s-au întrecut în diferite probe sportive, precum sărituri sau alergare. A 9-a ediţie a festivalului sportului Olympic Fest a culminat cu o competiţie sportivă între jurnalişti, la care au participat şi colegii noştri. 9 echipe de la mai multe posturi de televiziune şi-au încercat puterile şi au încercat să demonstreze că sunt cei mai buni., relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Bună dimineaţa! Program matinal.

Vezi programul complet

Radio Moldova

E-LIT.E - REVISTĂ DE POEZIE

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta