Ştirile Zilei

05 Dec. 2019 / 18:40

Proiectul Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală pe anul 2020, votat de Parlament

Prima de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în formă de sumă fixă pentru anul 2020 este păstrată la nivelul anului 2019 şi va constitui 4 056 lei. Aceasta prevede proiectul Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală pe anul 2020, votat de Parlament în prima lectură.

05 Dec. 2019 / 18:19

Proiectul Bugetului Asigurărilor Sociale, votat de Parlament

Parlamentul a aprobat, cu majoritatea voturilor, în prima lectură, proiectul Legii Bugetului Asigurărilor Sociale pentru anul 2020. Veniturile Bugetului Asigurărilor Sociale de stat se prognozează pentru anul 2020 în sumă de 23 491,0 mil. lei, cu o majorare faţă de aprobat (rectificat) 2019 cu 7,4%.

05 Dec. 2019 / 17:47

Parcul „Alunelul” din capitală va fi modernizat cu sprijinul autorităţilor din Bucureşti

Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al capitalei va fi reabilitat. Astfel, va fi construit un havuz, sistem de irigare, iluminat, instalat mobilier urban, amenajat teatru de vară şi create spaţii de joacă pentru copii şi terenuri de sport, dar şi alte lucrări. Anunţul a fost făcut de către primarul capitalei, Ion Ceban, care efectuează o vizită de lucru la Bucureşti.

05 Dec. 2019 / 17:21

Consiliul Superior al Magistraturii  va fi suplinit cu încă trei membri

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va fi suplinit cu doi membri din rândul profesorilor de drept titulari, ce urmează a fi aleşi de către Ministerul Justiţiei prin concurs public şi un membru din rândul judecătorilor. Parlamentul a aprobat, în şedinţa plenară de astăzi, un proiect de modificare a Legii cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii.

05 Dec. 2019 / 16:58

Explozie la o staţiune de schi în Polonia: Şase persoane au decedat

Şase persoane au murit şi alte două au fost date dispărute în urma unei puternice explozii de gaze care a distrus o clădire cu trei etaje dintr-o staţiune de schi din sudul Poloniei. Printre persoanele decedate sunt şi doi copii, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Shift - viața în era digitală. DW. Germania

Vezi programul complet

Moldova 2

Concert simfonic Nr.2

Vezi programul complet

Radio Moldova

BUTONUL ROŞU

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

FIERBINTE SHOW program informativ de actualitate

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

MOLDOVA MUZICALĂ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta